Studio de Kivit

Over ons

 

Hallo. Ik ben Astrid.

Kivits is mijn achternaam, dat is waarschijnlijk al geraden.

Ik ben gezegend met ARTISME. 

De meesten zullen het adhd geven maar ik ben er blij mee anders had ik niet al deze dingen kunnen doen die mij gelukkig maken. 

En dat is nu precies wat ik ook voor een ander wil bereiken met mijn werk, of dit nu voor workshops, verzorgen van opdrachten, schminken en grimeren, feesten, of persoonlijke zaken is. 

 

Meestal werk ik alleen maar ook regelmatig met meerdere mensen of teams vandaar dat ik ook over we, ons of wij praat :)

 

Ik heb de opleiding MakeUpArtist en Duncan Teacher (glazuurtechnieken) gedaan en ben al jaren keramiekdocente maar geef ook les in andere Creatieve Kunstvormen, zoals onder andere Re(Up)cycle Art en Mixed Media. 

Dit doe ik in mijn eigen atelier maar hoofdzakelijk op locatie.

En voor leuke Cadeautjes "Handmade with Love" en andere producten kunnen de mensen hier ook terecht. Dit komt straks in de shop te staan.

 

Het belangrijkste is om de klanten een goed gevoel te geven voor welke gelegenheid of project dat ook mag zijn. 

Studio de Kivit geeft alles kleur met Face&BodyArt en wordt vaak gecombineerd met "Het knutsel&frutselkraampje" als aanvulling op kinderfeestjes bruiloften, zakelijke events, festivals en familiefeesten.

 

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten en hebben als missie om samen de beste oplossingen te vinden en aan te bieden voor iedereen, zijn er vragen of wensen stel ze gerust.

Wees welkom om voor contact het formulier op mijn website in te vullen en er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

Ik wens jullie een hele fijne dag!