Studio de Kivit

Jouw wensen, onze veelzijdigheid!

Art is Me & You

Laat je verrassen door je eigen talenten. Als vriendenuitje, familiedag,  of met je collegas met een teambuildingdag.

 Je vindt bij Studio de Kivit een groot uiteenlopend aanbod  aan Inspirerende, Leuke, Gekke, Leerzame, gezellige

 CreatieveWorkshops voor elke leeftijd en gelegenheid op jullie locatie en verbaas jezelf over je eigen kunstige creatie.

Face & BodyArt

Face & BodyArt geeft kleur en meerwaarde aan elk feest, evenement of onvergetelijke gebeurtenis. Wil je onherkenbaar zijn met Halloween,  Sprankelend op Festivals, een Bodypaint met Fotoshoot of  een mooie BolleBellypaint, het is allemaal mogelijk. 

Kids PartyTime

Kids PartyTime !!!

 

De belangrijkste gasten op de lijst van een feest mogen zeker niet vergeten worden.

Kinderfeest, bruiloften, events, scholen of bedrijfsfeesten.

Hoe leuk is het op een party met Schmink, Tattoo & Glitter en/of ons Knutsel&Frutselkraampje!

Maar er is nog veel meer mogelijk om elk feest compleet en tot een groot succes te maken.

Uniek en Gedenkwaardig

Uniek en Gedenkwaardig Keramiek.

 

Elke relatie is speciaal en elke gedachte is eigen zoals ook de persoon die hoort bij bijzondere blijvende herinneringen. Daar sta ik voor en werk hier samen met jullie wensen naartoe. Of dit nu is voor een speciale gelegenheid of om een tastbare herinnering te behouden aan een dierbare overledene.  

Wensen

Studio de Kivit groeit en evolueert steeds en biedt een uitgebreid scala aan diensten aan. Wees welkom als er vragen of wensen zijn om het contactformulier in te vullen, wij denken graag actief en creatief met u mee om een passende oplossing  te vinden en te verzorgen. 

Coming Soon

Binnenkort wordt onze eigen webshop geopend. Waar ben jij naar op zoek? Wimpers, Lenzen, Glitters, Headpieces? Inmiddels word er ook hard gewerkt aan bijzondere handgemaakte producten. Wil je op de hoogte blijven dan kan dat door het contactformulier in te vullen. 

Enkele van onze Diensten

Studio de Kivit is o.a ingezet voor een Kunstproject om samen met de leerlingen van KC de Vlechter de bouwplaats naast de school op te fleuren met 6 super coole kunstwerken die zijn geschilderd op paneelplaten.

Zelfvertrouwen voor geweldige personen met een bijzonder verhaal. 

Uniek, origineel en persoonlijk ontworpen cadeau van keramiek en mixed media als dank voor al het goede dat het aftredend bestuur heeft betekend voor de vereniging.