Studio de Kivit

Jouw wensen, onze veelzijdigheid!

Art is Me & You

Keramiek

Altijd al eens met Keramiek willen werken? Tijdens deze workshops laat ik je veel verschillende manieren zien wat je allemaal met klei kunt maken zonder dat je hier voorkennis van hoeft te hebben. 

Re(up)Cycle Art

Wil jij tot de ontdekking komen dat je over meer creativiteit beschikt als dat je zelf altijd had gedacht? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Ik neem je mee naar een andere dimensie en laat je op een andere manier kijken naar de materialen die worden gebruikt en... je helpt de natuur ook nog eens een handje omdat je gaat werken met.....afval materialen. 

Schilderen

Maak je eigen meesterwerk, of werk samen met je collega's aan een fotoschilderij, misschien wil je elkaar na schilderen. Het gaat hierbij niet om de perfectie maar om samen te zijn en dat is  juist in deze tijd erg belangrijk en nog belangrijker... het is geweldig leuk om te doen.   

Wil jij je laten verrassen door je eigen talenten en helemaal los gaan samen met je vriendinnen of vrienden als uitje, familiedag,  of met je collegas met een teambuildingdag.

 Je vindt bij Studio de Kivit een uiteenlopend aanbod  aan Inspirerende, Leuke, Gekke, Leerzame, gezellige Creatieve Workshop.